31.12.07

Πρωτοχρονιάτικο;



κουίζ 3: Ποιοί άλλοι παραβρέθηκαν στην τελευταία συνάντηση του χρόνου όπου πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις π.χ όπως αγορά εκτυπωτή και κρατικών λαχείων, μπας και ανασάνουμε μες στον αλογοσκούφειο παράδεισο;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγω ξερω αλλα δε το μαρτυραω

Ανώνυμος είπε...

ακομα κ τον καλυτερο υπολογιστη να βρειτε τζαμπα στον αλογοσκουφειο παραδεισο θα βρεθει τροπος να σας αδειασουν την τσεπη (σαν να τον χρυσοπληρωνατε)
π.χ. μπορει να μπει φορος στο τζαμπα με την διακιολογια οτι το τζαμπα θεωρειτε είδος υπερπολυτελειας

αληθευει οτι χηρεψε μια θεση στην γραματειακη υποστηριξη του υποργειου πολιτισμου;

bountsi είπε...

Τα άλλα μέλη όμως που παρευρέθηκαν σε αυτήν την καθοριστική, για το μέλλον της διεξόδου, τελευταία του έτους συνάντηση, θυμούνται πιο σημαντικές αποφάσεις που πάρθηκαν. Πρωτοπόρος για άλλη μια φορά η διέξοδος θα δημιουργήσει το πρώτο συμμετοχικό café-bar στην πόλη μας. Μέλη και φίλοι καλούνται να συμμετέχουν στο εταιρικό σχήμα αυτής της ριζοσπαστικής ιδέας. Η συμμετοχή μπορεί να εξασφαλιστεί είτε με καταβολή χρηματικού ποσού αλλά και με εναλλακτικούς τρόπους, προσαρμοσμένους στις ιδιαίτερες ικανότητες και δεξιότητες του μελλοντικού εταίρου. Όσοι πιστοί προσέλθετε και προλάβετε να δηλώσετε συμμετοχή. Οι νέες και πρωτοπόρες ιδέες γεννιούνται από φωτισμένα μυαλά. Αυτό και ως απάντηση στο κουίζ Νο 1.