12.12.08

Η οργή ξεχείλισε















Ενάμιση χρόνο από τον θάνατο του Τόνυ, του Νιγηριανού μετανάστη, στην Καλαμαριά, συνέβη ένα ακόμα περιστατικό δολοφονίας από αστυνομικούς. Η δολοφονία ενός παιδιού, του Αλέξη, στα Εξάρχεια..

Το σύγχρονο κράτος επιτίθεται οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά στο λαό και ΣΚΟΤΩΝΕΙ όποιον τολμήσει να το αμφισβητήσει.

Το κράτος ακόμα και αυτή τη στιγμή αρνείται να αντιληφθεί τα συμπτώματα του σαθρού και νοσηρού οικοδομήματος που έχει δημιουργήσει. Ένα οικοδόμημα που σπαρασσόμενο από οικονομικά και πολιτικά σκάνδαλα, καταφεύγει για την επιβίωσή του στην καταστολή.

Ο περιορισμός των εξαγγελιών της κυβέρνησης στην αποκατάσταση των πληγέντων, καταδεικνύουν την μέθοδο που έχει επιλεχθεί για την “εκτόνωση”. Δεν πρόκειται για φυσική καταστροφή. Και αν η κυβέρνηση προσπαθεί να παραπλανήσει, ο λαός αντιλαμβάνεται, συνειδητοποιεί βαθιά, τις εκφάνσεις αυτής της εξέγερσης, αυτής της συσσωρευμένης οργής που έχουν δημιουργήσει τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά αδιέξοδα.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ, ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Σύλλογος ενεργών πολιτών Καλαμαριάς

«ΔΙΕΞΟΔΟΣ»



Δεν υπάρχουν σχόλια: