10.3.09

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ


Αρνηση, στο σημερινο δημοτικο συμβουλιο του Δημαρχου Καλαμαριας Χριστοδουλου Οικονομιδη να συμπεριλαβει στο περασμα τους απο τηνΑΕ στον Δημο , 8 εργαζομενων.
Η ιστορια εχει ως εξης.
Ο δημαρχος μετετρεψε μι δημοτικη επιχειρηση σε Ανωνυμη Εταιρεια. Απο τους20 εργαζομενους της επιχειρησης, περασε τους12 σε υπηρεσεις του Δημου, αφησε ομως 8 ατομα στην ΑΕ.
Οι κακκιες γλωσσες λενε πως το επραξε εξαιτειας την συνδικαλιστικης ή της μη-κομματικης τους δρασης.
Το θεμα ηρθε στο δημοτικο συμβουλιο. Γιναν προτασεις στον δημαρχο για τον τροπο με τον οποιο μπορει να περασει σε υπηρεσιες του δημου κ τα υπολοιπα 8 ατομα.
Καθε προταση προς τον Δημαρχο αντιμετωπιστηκε με ενα ΟΧΙ.
Το ρεπορταζ απο το ακροατηριο λεει πως ο Δημαρχος στηριξε το ΟΧΙ του σε μια εν ειδη εκδικηση για τους διεκδικητικους αγωνες των συγκεκριμενων εργαζομενων απο τη μια κ για να διατηρησει τις ισσοροπιες που αυτος θελει μεσα στην παραταξη του εν οψει την διαδοχολογια που εχει ξεκινησει εν οψει την επικειμενης παραιτησης του.
8 εργαζομενοι παραμενουν ομηροι πολιτικαντικων παιχνιδιων, επειδη ο δημαρχος θελει να μειωσει την δυναμη καποιων φραξιων που δρουν μεσα στην παραταξη του.
Αν κρινουμε απο την Καλαμαρια, θα πρεπει να τρεμει το φυλλοκαρδι μας εν οψει μιας αναμενομεης νικης των ΠΑΣΟΚΩΝ στις επερχομενες βουλετικες εκλογες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: